INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 4 o 5 trossets de costella de porc
- 1 tallada de cansalada magreta (partida en dos o tres trossos)
- 1 boieta (botifarra d'arròs). Hi ha qui en posa de ceba.
- un grapat de bajoques
- fessols
- 1 tomaca
- 1 creïlla
- 2 gots d'arròs
- julivert
- pebre-roig (espècia)
- 1 cabeça d'alls secs
- oli d'oliva
- colorant alimentari o safrà
- sal
- 4 gots d'aigua
1er pela la creïlla i talla-la a rebanades d'un poc menys d'1cm de gruix. Talla a trossos les bajoques i parteix la tomaca pel mig.
2n en una paella posa un poc d'oli d'oliva i sofregeix la carn. Quan estiga daurada, afegeix la creïlla i les bajoques. No es tracta que es facen del tot els ingredients, sinò de què es dauren i l'oli agafe el gust de la carn i la verdura.
3r quan ho tinguem fet, traiem la carn, la creïlla i les bajoques i sofregim en la mateixa paella l'arròs. Posem tots els ingredients (l'arròs, la carn i la verdura) en la cassola i afegim pebre roig (espècia) i els colorants.
4t en la paella posem l'aigua en companyia de la cabeça d'alls i els fessols, ho salem i ho duem a ebullició. Quan bulla l'aigua, l'afegim a la cassola, en companyia dels alls i els fessols
5é Abans de posar-ho al forn, poseu la tomaca partida damunt de l'arròs i el julivert picat.
6é Coeu al forn l'arròs durant 20 min i: bon profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada