dimarts, 24 de març del 2009

magdalenes de taronja integrals

Ingredients:
150 gr de farina integral
120 gr de sucre integral
1 cullerada de mel
100 ml oli suau
2 ous
1 sobre de llevat en pols
1 pessic de sal
1 taronja

Procediment:
Precalenteu el forn a 180º
1. ratlleu la pell de la taronja fina. Després exprimiu-la i reserveu el suc.
2. En un bol, mescleu la farina amb el llevat.
3. En un altre bol, poseu els 2 ous amb el pessic de sal i bateu-ho. Afegiu el sucre i sese deixar de moure aneu posat en aquest ordre, la mel, la pell de taronja, el suc de taronja i l'oli.
4. Per últim afegiu amb suavitat la farina i el llevat a la mescla que acabem de fer.
5. Ompliu els motlles fins atres quarts del motlle i coeu-ho al forn un 15-18 minuts. (dependrà del forn que utilitzeu)
Bon profit!!!