dissabte, 2 de maig del 2009

Croquetes de Mill

Ingredients:
- 100 gr. de mill
- 250 gr. d'aigua
- 1 ceba
- 100 gr. de tofu o allò amb que vulgueu farcir-les: xampinyó, seità, all porro...
- pa ratllat
- mig got de llet de soja
- oli de fregir
- sal, pebre blanc i nou moscada.

Procediments:
1. Torreu el mill fins que desprenga aroma a nous
2. Coueu el mill en l'aigua uns 15-20 min. tapat i a foc lent. Ha de quedar molt cuit. Es pot afegir més aigua. Després de coure, deixeu-ho gelar per complet.
3. Sofregiu la ceba picada fina amb el tofu (o el que siga) en la paella amb dues cullerades d'oli.
4. Afegiu la massa de mill junt a les espècies, la llet de joja i la sal, i amasseu-ho afegint el pa ratllat fins que tingueu una massa emmotlable.
5. Formeu les croquetes, passeu-ho pel pa ratllat
6. Fregir amb prou d'oli.
Serviu-les calentes, amb ensalada o salsa de tomaca.
Bon profit!!
nota: podeu arrebosar-les amb llavoretes de sèsam crues abans de fregir-les. Això el donarà un nou sabor.

1 comentari:

Ratolí de laboratori ha dit...

És la part bona del meu treball... fer el tast de mil(l) i un plats :P