dissabte, 2 de maig del 2009

de la versalitat de la pasta...

I és que formes de menjar pasta hi ha tantes com en podeu imaginar, i més! Amb la següent recepta us en suggerisc una, que s'allunya un poc de la típica salsa de tomaca. Espere que vos agrade!

ESPAGUETIS AMB ESPÀRRECS, BOLETS I FORMATGE

Ingredients per a 2 persones:
1 manoll d'espàrrecs
100 gr de bolets (els deixe a la vostra elecció, jo he escollit gírgoles de card- en castellà setas de cardo)
150gr de formatge fresc a daus d'1x1cm
150 gr d'espaguetis integrals
oli d'oliva
sal
pebre roig (espècia)
pebre negre

Procediments:
1. coeu els espaguetis en aigua i sal.
2. en una paella, aboqueu els espàrrecs tallats a trossets, a foc baix. Quan estiguen un poc fets afegiu els bolets.
3. un cop els bolets i espàrrecs estiguen fets, afegiu el formatge fresc, un raig d'oli d'oliva, un polsim de pebreroig, pebrenegre i sal.
4. tot seguit afegiu els espaguetis col·lats a la mescla i remeu-ho perque agafen gust durant 1-2 minuts.

Bon profit!!!!