Ingredients:
1 poma gran o 2 xicotetes (golden en el meu cas)
100g de sucre
100g de mantega pomada
2 ous mig batuts
150 gr de farina
1/2 cullereta de essència de vainilla
1/2 sobre de llevat químic (tipus royal)
Sucre morè
Procediments:
1. Pelem la poma i la tallem a llesques fines. Reservem.
2. En un bol, batim la mantega pomada amb el sucre fins que quede cremós.
3. Afegim els ous d'un en un integrant-los amb la crema anterior, i tot seguit incorporem l'essència de vainilla.
4. Tamitzem la farina amb el llevat químic i ho afegim a la mescla anterior
5. Untem un motlle amb mantega i l'enfarinem. En el meu cas he utilitzat un motlle tipus plumcake de 25cm. (no m'interessava que quedara una capa molt gruixuda de coca)
6. Aboquem la mescla al motlle i disposem a sobre les tallades de poma. Finalment espolsem un poc de sucre morè a sobre de la poma i enfornem a 180º uns 30 min.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada