dimecres, 16 de novembre de 2011

Couscous amb carabassa


Aquesta recepta feia temps que em voltava pel cap, i per fi vaig trobar una carabassa adient per a fer-la!

Ingredients (per a una persona):
1/2 carabassa de les mitjanetes o xicoteta (penseu que aquest és un plat per a una persona)
1/2 carabasseta (carbassó a les terres del nord)
1/all porro
1/2 ceba
1/ tomaca
1 grapat de panses
100gr de couscous
120mL brou de verdures
curry

Procediment:
1. Llevarem les pipes de la carabassa, la salpebrarem i la posem al forn a 200º. La courem uns 20-30 minuts segons la grandaria de la mitja carabassa.
2. Tallem a daus petits la verdura (carabasseta, all porro, tomaca i ceba)
2. Sofregim les verdures. Afegim el brou de verdures i una cullerada de postre de espècies de curry. Ho portem a ebullició.
3. Quan el brou estiga bollint afegim el couscous i les panses. Traurem la carabassa del forn i hi aboquem el brou amb les verdures, el couscou i les panses.
4. Coguem al forn durant 10 min.

Bon profit!!!!